31/7/08

Obres: cornisa, no; laboratori, sí

La cornisa del porxo d'entrada a l'escola segueix estant com fa tres mesos, quan es van produir petits despreniments amb les pluges de primavera. Les obres que l'Ajuntament s'havia compromès a realitzar durant l'estiu de moment no semblen tirar endavant. Encara hi ha una mica de marge: queda el mes d'agost i quinze dies de setembre. La idea de fer-ho ara a l'estiu era perquè s'hauran de muntar unes bastides importants que dificultaran el pas a les hores d'entrada i sortida de classe. El 15 de setembre tot solucionat? Esperem que sí.


D'altra banda, sí que s'han dut a terme les obres per acondicionar un espai nou que servirà com a aula d'educació especial, ja que l'espai que fins ara s'utilitzava a tal fi passarà a ser el nou laboratori experimental. La nova aula ocupa l'espai del final del passadís de la primera planta, on fins ara hi havia un petit espai ample que s'utilitzava per fer les classes extraescolars de ball. En aquest cas, l'Ajuntament sí que ha fet els deures.



Ara falta que el Departament d'Educació aporti diners per equipar el nou laboratori, ja que a final de curs no hi havia prevista cap partida pressupostària a tal efecte. De moment, doncs, tindrem un laboratori... però buit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoy mismo he envíado un e-mail al Ayuntamiento para que me informe cuando van arreglar la cornisa. En cuanto me contestén os informaré.

Anònim ha dit...

Hola a todos. Hoy he pasado delante del colegio y he comprobado que ya están manos a la obra... Estupendo
Nos vemos en septiembre
Mª Rosa