22/5/09

Festival amb entrada

El Festival fi de curs de les activitats extraescolars no serà de lliure accés. Caldrà tenir entrada. És una mesura dràstica que no ens ha agradat gens prendre però necessària per garantir dos principis bàsics:

  1. Que tots els pares amb fills que actuen tinguin garantit un lloc
  2. Que no s'ultrapassi l'aforament del Centre Parroquial i d'aquesta manera es puguin respectar totes les mesures de seguretat

Sabem que és una mesura impopular donat que els altres anys diposàvem de la Sala Ibèria, de més capacitat, i a més a més podíem fer sessions de matí i tarda, amb la qual cosa encara disposàvem de més seients útils. Aquest any no és el cas: l'Ajuntament té la Sala Ibèria ocupada durant tot el mes de maig amb una exposició i l'única solució possible era aquesta. De fet, si ens haguèssim refiat de les gestions de l'Ajuntament, ara encara no tindríem local per celebrar la gala.

A tots els pares implicats en l'actuació els hem repartit un full explicant tot això i demanant la vostra comprensió per l'excepcionalitat d'aquest fet, aquest any.

D'altra banda, també hem repartit una circular informant dels horaris de repartiment de les entrades, que serà el següent:

Esperem que entengueu aquestes mesures que hem pres, estrictament motivades per garantir la seguretat de tothom i que han estat consensuades amb els monitors de les activitats. Gràcies per endavant.