14/5/09

Bona assistència xerrada dol i trencament


La xerrada d'ahir va ser un èxit considerable, amb una assistència d'una vintena de persones. La sessió es va estructurar en dues parts, tal com indica el títol. La primera, centrada en la separació dels pares i la segona, en la mort de persones estimades. A banda de tots els consells i recomanacions de l'àmbit de la psicologia clínica que es van oferir, també es va obrir un torn obert de preguntes i debat.

Per als interessats que no hi vau poder assistir, disposem d'una bibliografia recomanada. La podeu demanar i recollir al mostrador de l'AMPA en l'horari habitual.

Aquesta xerrada és la primera d'un cicle que hem preparat per a aquest any. Les altres, com ja us vam avançar, se centraran en la seguretat a internet, 6 d'octubre, a càrrec dels Mossos d'Esquadra i els nous models de família, 24 de novembre, a càrrec de l'associació e-kre@.

Com sembla que aquest horari ha anat molt bé, les 5 de la tarda, per poder aprofitar l'estona de les extraescolars i el servei d'acolliment, les pròximes les tornarem a programar a aquesta hora si als conferenciants els és possible. Us hi esperem, ja en el curs vinent!!