17/5/10

Assajos a la Sala Ibèria i jornades de portes obertes

Calendari i horaris

Ja s'acosta el dia del Festival de les activitats extraescolars, el 29 de maig. Els diferents grups que hi actuen assajaran a la SalaIbèria els dies següents:

Com cada any, us demanem la vostra col·laboració per dur els nens i nenes des de l'escola fins a la sala Ibèria. Les mares/pares voluntaris que ens ho facin saber. La recollida dels vostres fills es farà allà mateix en acabat l'assaig.

El 29 de maig l'actuació començarà a les 16,30 h. Per tant, tots els participants queden convocats una hora abans, a les 15,30 h. perquè es puguin vestir i maquillar amb temps. Preveiem una durada màxima de la vetllada de dues hores.

Com s'ha fet en d'altres anys, NO es permetrà el lliure accés als vestuaris. Us demanem que hi hagi una mare/pare voluntària per cada grup i serà aquesta persona l'encarregada d'ajudar en els preparatius així com en la coordinació amb la resta de grups. Aquesta persona disposarà d'una acreditació que serà l'única que permetrà l'entrada als canviadors.

Pel que fa a la resta d'activitats, les que no poden fer una actuació en el festival, gaudiran d'una jornada de portes obertes en el següent calendari. Tots els que ho volgueu, pares, mares, avis o àvies, esteu convidats a entrar a partir de les 17,20 h i compartir una estona amb els vostres fills o filles i acomiadar d'aquesta manera el curs, ja que durant el mes de juny no hi ha extraescolars.

De la mateixa manera, us volem fer saber que com cada any editarem el DVD del Festival d'Extraescolars i hi inclourem un petit record de les activitats que no hi actuen. El preu serà el mateix de l'any passat, 10 euros. El podreu encarregar a partir del 29 de juny, en acabada la funció, i fins al divendres 4 de juny. Ja sabeu que cal pagar-lo per avançat i que l'entreguem abans que s'acabin les classes.