23/7/10

Obres en marxa

Rentat de cara a l'escola.

Durant aquests dies s'ha estat donant una capa de pintura a l'escola. Es va començar pel gimnàs i ara s'està treballant en els passadissos, per als quals s'ha triat de posar-hi colors vius.




També està a punt d'enllestir-se el nou tancament de la part alta del passadís d'entrada a les classes de P3 i P4, de manera que quedi més aïllat tèrmicament. Ja s'ha acabat la part de passadís i només queda acabar la part que és a dins de la classe de P3 A.


Pel que fa a la resta d'obres previstes, ja s'ha acabat de fer la nova rampa d'accés al pati, a la qual s'hi han afegit unes escales per superar el desnivell entre la calçada del carrer Anselm Clavé i el pati. Per acabar, queda tornar a posar la porta i la tanca, que ara anirà a peu de carrer en comptes de a peu de pati.



Pel que fa al pou mort, que cal obrir, revisar les bombes d'extracció, col·locar-ne una més i ajustar-ne el llindar de posada en funcionament, la previsió és fer-ho la pròxima setmana. Per aquest motiu es tallarà la clau general de l'aigua i no es podran utilitzar els lavabos de l'escola durant els dies d'entrega de llibres, dimarts i dimecres.

Un cop s'hagi acabat amb el pou mort, l'empresa constructora té previst posar fil a l'agulla i començar amb el porxo. Si cal, asseguren que treballaran durant el mes d'agost per deixar-ho tot llest abans de l'inici de les classes el dia 7 de setembre.