1/9/10

Esprint final a les obres

Últim esforç per arribar al dia 7

Els operaris confien en tenir acabades les obres per al dia 7, primer dia de curs. A hores d'ara s'està ultimant el porxo nou i la passera coberta que comunicarà el porxo amb el gimnàs. Finalment s'ha decidit fer-la pel mig del pati, entre les dues pistes, per mantenir sense obstacles el pas per la porta del pati. Respecte al porxo, es treballa amb la previsió que el dimarts el pati ja estarà completament net i que la feina que quedi, clavar algunes plaques, es farà en hores fora de l'horari escolar.

A més a més s'està acabant de donar una mà de pintura a l'escola. Aquests últims dies comptaran amb l'ajuda dels pintors de l'escola-taller. La previsió és que acabin divendres o dilluns, com a molt.





El que sí està completament enllestit és la nova rampa d'accés pel carrer Anselm Clavé, amb escales incloses, i la revisió del pou mort, al qual s'hi ha afegit més bombes d'extracció. Amb aquesta modificació l'Ajuntament preveu que no hi haurà més males olors a la zona de les aules de P5. L'aïllament suplementari del passadís de P3 i P4 també ja està acabat i enllestit.