19/10/10

Més fruita a l'escola

Aquesta setmana, més fruita al cicle mitjà

Durant aquesta setmana, de dimats a divendres, els nens i nenes del cicle mitjà rebran gratuïtament fruita a l'hora de l'esmorzar. Per aquest motiu es demana que portin un esmorzar més petit de l'habitual i una carmanyola i un ganivet sense punta, marcats amb el nom i cognoms.

Aquesta campanya és una iniciativa dels Departaments d'Agricultura i Educació adreçada als alumnes de 6 a 12 anys. La fruita es selecciona en funció de l'estació de l'any. Aquesta setmana la fruita triada serà préssec, pruna, nectarina i raïm.

Descarregar tríptic.

2 comentaris:

eva ha dit...

Me parece fantástico. Una única observación: deberian de morder en lugar de utilizar el cuchillo para cortar. El odontólogo dice que los niños de hoy en dia presentan malformaciones en la dentadura porque no utilizan los dientes como deberian: pan de molde, bollos y cosas demasiado blanda que no obligan a los dientes a hacer su trabajo.

Anònim ha dit...

A mi también me parece fantástico pero yo haría otra observación: ¿para esto si hay dinero? ¿No se podía haber hecho en otro momento cuando los recursos de la Generalitat fueran más abundantes? Según ellos no hay dinero para nada...