12/11/10

Renovació en marxa

Recanvi i renovació a l'última Assemblea general ordinària

L'assemblea de famílies sòcies d'aquest any va significar un canvi considerable en la marxa i en la dinàmica de la nostra entitat. Per una banda haurà de suposar una nova estructura i forma de funcionar, a través de comissions, tal com us hem informat, i per una altra l'inici de la renovació d'alguns càrrecs de representació de l'actual Junta.



El funcionament a partir de comissions de treball arrenca amb molt bones perspectives d'èxit en haver-se aconseguit l'objectiu de reclutar gent suficient. La circular que vam passar a totes les famílies ha tingut molt bona resposta i els llocs que faltaven per omplir es van acabar de cobrir amb persones que van assistir a l'assemblea. A partir d'ara la nostra associació compta amb les següents comissions:

  • Llibres de text
  • Extraescolars
  • Festes i serveis
  • Economia
  • Material esportiu
  • Comunicació
  • 25è aniversari

Per una altra costat també es comença a visualitzar un canvi en la Junta, que ja porta molts anys funcionant amb el mateix equip humà. Durant aquest any, la Noèlia Fontana i l'Oriol Homar assumeixen dues vicepresidències de cara a substituir al Quico Sánchez a final de curs. Aquesta és la solució que s'ha trobat per mirar de fer un relleu en la presidència de l'associació de la manera més efectiva possible.

1 comentari:

Monica Illescas ha dit...

Gràcies per la tasca que feu! Jo ja em vaig apuntar l'altre dia per una de les comissions i espero que molta gent també s'engresqui. Seria una pena que amb la quantitat de mares i pares que som, no fossim capaços de continuar amb les activitats que desenvolupa l'AMPA. I, per cert, m'agrada molt el nou aspecte de la web, felicitats!