2/3/11

Concurs literari Sant Jordi 2011

L'associació de pares i mares de l'escola i el claustre de professores/ors convoquen a tots els pares, mares, avis, àvies i exalumnes a participar en concurs literari Sant Jordi.

  • Els treballs han de tenir una extensió màxima de 2 pàgines en la categoria de contes i 50 versos per als poemes. Cal presentar els treballs (original i 3 còpies) sota pseudònim juntament amb un sobre on hi hagi totes les dades, al mostrador de l'AMPA al vestíbul de l'escola, a partir de les 16,45 h. La data màxima és el
dilluns, 14 de març
  • Els treballs es poden enviar també per mail a l'adreça a8035994@xtec.cat. Després, però, cal portar les còpies en paper, també abans del 14 de març.
  • El jurat estarà format per dos pares/ mares i tres professores/sors del centre.
  • Si voleu, us podeu baixar les bases completes.
Animeu-vos!!!

3 comentaris:

Enric Ferreras i Torreblanca ha dit...

Potser caldria fer una mica més de difusió. Tinguem en compte que entra la setmana blanca i que Sant Jordi cau en setmana santa potser hi ha gent que es refredi o se n'oblidi.
Potser una altra circular de recordatori no aniria malament

Oriol Homar ha dit...

Sí, Enric. Però tal com està muntat aquest any no hi podem fer gaire cosa: dilluns és l'últim dia per presentar originals. Just després de la 'semana blanca'... Com a molt, el que podríem fer és demanar a l'escola (ho organitzen elles) que prorrogui una mica el termini, fins al divendres 18, per exemple, i durant aquesta setmana penjar cartells i recordar-ho.

Anònim ha dit...

.. anda.. aquest paper informatiu no s´ha repartit al cole, no???.. m´acabo d´asabentar¡¡.