9/10/11

Primeres sortides de l'Espriueta

Cercavila a Sant Feliu

La colla de l'Espriueta ha estat assajant per afrontar les primeres sortides oficials. Serà dimecres i diumenge, a la Festa de Tardor de Sant Feliu, una cita ineludible. Les famílies que s'hagin apuntat a la colla, i els timbalers que s'hi vulguin afegir, han quedat dimecres, 12, a l'escola, a dos quarts de 10 (9:30 h). La plantada es farà a l'escola Nadal. Es preveu que la cercavila arribi a la Plaça Lluís Companys a un quart de 12, les 11.15 h.

Pel que fa al diumenge, 16, participarem a la passejada de colles pel poble. La plantada és al Parc del Llobregat. S'ha quedat a l'escola a dos quarts d'11 (les 10.30 h).



La roba "oficial" de la colla serà: texans, samarreta taronja de la colla i mocador de l'Escola.

Es prega puntualitat. Hi haurà membres de la colla encarregats de les figures i dels músics. Les famílies no han d'anar al costat dels nens i nenes per no entorpir la visió de conjunt. No hi ha cap problema en què si algun infant es cansa vagi una estona amb els seus pares.

Resum de la reunió de la colla del 6 d'octubre (pdf).

Veure el programa de les festes.

Som-hi. Que comenci la festa!!

1 comentari:

eva ha dit...

Hola,

Una sugerencia: he pensado que la gente de la colla que participó en los cercavilas quizás le gustaría tener algún recuerdo del momento ¿seria posible que de algún modo los que hemos hecho fotos os las hagamos llegar y las colguéis en algún sitio?(es algo complicado poder llegar a todos los participantes de forma individual).

Eva Escuredo