10/2/12

Concentració en favor de l'educació pública

Dissabte, 17:00 h. Plaça Sant Jaume

La FaPaC fa una crida unitària des de la Comunitat Educativa del nostre país perquè participeu en la CONCENTRACIÓ del proper dissabte 11 de febrer, a les 17:00 h., a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, on es farà lectura del MANIFEST

“Per l’educació pública de Catalunya,
CAP RETALLADA”

Veure/descarregar manifest (pdf, 57 Kb)

Poseu-vos les camisetes grogues, que vinguin els timbalers i capgrossos i omplim la plaça de Sant Jaume perquè el Govern de Catalunya s’assabenti que no pot trencar el nostre futur.

Volem fer sentir la nostra veu davant de les retallades que afecten sectors claus de la nostra societat com és l'educació dels nostres fills i  filles.

En la situació actual de greu crisi econòmica, ens hem d'oposar fermament davant de qualsevol política que vagi en detriment de tots els serveis públics, ja que això provoca que el pes de la crisi recaigui sobre les esquenes dels sectors més desafavorits. El pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012 és inferior al del 2007, malgrat el creixement en 150.000 alumnes més.

Des de la FaPaC es fa una crida a les AMPA i al conjunt de les famílies a participar-hi activament. Denunciarem els efectes negatius d'aquestes retallades sobre el model educatiu públic, que afecten les polítiques educatives, socials i laborals i vulneren drets que posen en perill la igualtat d'oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves.