17/4/12

Manifestació unitària contra les retallades

Per l'educació pública, cap retallada
Dissabte 21 d'abril, 17 h, Pça. Urquinaona

La FAPAC i la FAPAES, juntament amb els sindicats de docents més representatius a Catalunya, (USTEC-STEs, CCOO, FETE-UGT i la CGT), i altres organitzacions, com sindicats d'estudiants, associacions de pedagogs i de la universitat pública, han convocat per dissabte 21, una manifestació unitària de protesta a Barcelona, a la Plaça Urquinaona, a les 17:00 h.

Imma Fuyà, presidenta de FaPaC, va més enllà i aposta per estendre la protesta de dissabte a totes les poblacions catalanes i demana a tots els ciutadans que s'uneixin per dir "ja n'hi ha prou" a les retallades en l'educació pública. Segons el parer del president de FAPAES, "els pares hem de dir prou" ja que "no podem acceptar que se suprimeixin 40 anys d'avenços en educació". A partir d'ara, ha seguit argumentant, les protestes han de ser "més contundents, sempre en la legalitat", fent un treball per encomanar a tots els ciutadans que "hem de fer un canvi de mentalitat i apostar per defensar l'educació pública".

En aquesta línia, en el manifest sindical signat per CCOO, CSIF, STEs i FETE-UGT en defensa de l'ensenyament públic es considera que les retallades en despesa social "posen en risc l'Estat del Benestar, patrimoni de tots, al qual pràcticament els ciutadans espanyols ens hem anat acostant aquests últims anys". Els sindicats asseguren que no acceptaran ni les retallades salarials ja aplicades ni les noves que es pretenen aplicar, ni l'empitjorament de les seves condicions laborals

T'hi vols adherir? Clica aquí.