9/5/12

La convocatòria de vaga s'estèn a totes les etapes

Per primer cop es convoca una vaga total de l'ensenyament públic

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública, integrada pels sindicats de mestres FECCOO, FETE-UGT, STEs, FECGT, el Sindicat d'Estudiants, CEAPA (Confederació Espanyola d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes) i els Moviments de Renovació Pedagògica han convocat una jornada de lluita per demà, 10 de maig, i una vaga general de tot l'ensenyament públic per al dimarts 22 de maig. A la convocatòria de vaga s'hi han sumat, a més, els sindicats ANPE y CSI.F.

Descarregar manifest de la convocatòria (pdf,  93 Kb).

És el primer cop en democràcia que es convoca vaga a tots els sectors, des d'educació infantil fins al sistema universitari, i que compta amb el suport de la resta de sectors de la comunitat educativa: famílies i estudiants.

La protesta estarà centrada en les retallades del 25 al 30% en els pressupostos educatius, als quals se sumen la progressiva davallada de les condicions laborals del professorat, la congelació de places docents, les retallades en beques i l'increment de taxes universitàries.

La jornada de lluita de demà estarà conformada per més de 70 actes a totes les comunitats autònomes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perquè no informeu de com estan afectant les retallades a la nostra escola? O potser se'n parla molt però no passa res? Des de l'escola no ens informen això vol dir que tot està igual? vosaltres en sabeu més? Gràcies