5/5/12

La matriculació s'endarrereix una setmana

Objectiu: augmentar el nombres d'alumnes per aula

El Departament d'Educació va anunciar ahir que endarrereix una setmana els terminis de matrícula dels cicles d'educació infantil, primària y secundària obligatòria. La intenció és poder analitzar en quins casos es pot augmentar el nombre d'alumnes per aula. Fa uns dies la consellera Rigau va manifestar que no es faria "una generalització però no ens negarem a aplicar una mesura allà on veiem que pot generar un estalvi”. El Departament assegura que descarta augmentar les ràtios on l'espai per aula sigui limitat, hi hagi alumnes amb necessitats especials o puguin resultar perjudicades altres escoles (no especifica si públiques, concertades o ambdues).

El nou calendari queda de la manera següent:
  • Publicació de l'oferta final de places: del 29 de maig a l'1 de juny, ambdós inclosos. NOVA DATA
  • Publicació de les llistes d'alumnes admesos: de l'1 al 8 de juny, ambdós inclosos. NOVA DATA
  • Matrícula: 
    • Segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'educació secundària obligatòria: de l'11 al 15 de juny, ambdós inclosos. NOVA DATA
    • Segon, tercer i quart curs d'educació secundària obligatòria o de confirmació de plaça assignada en cas de l'alumnat pendent de l'avaluació de setembre: del 25 al 29 de juny, ambdós inclosos.
    • Educació secundària obligatòria pendent de l'avaluació de setembre (matrícula extraordinària): del 7 al 13 de setembre, ambdós inclosos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Sant Feliu la majoria d'escoles tindrà 26 nens/es a P3 perquè hi ha menys oferta que criatures i per tant, s'hauran de repartir entre totes. I això és només el principi, el principi del fi...