25/7/12

Oferta provisional extraescolars 2012-13

Manteniment de l'oferta i tres novetats

Ja hem dissenyat la graella provisional d'activitats extraescolars per al curs 2012-2013. Advertim que és provisional perquè molts dels nostres monitors/es encara no saben els horaris que tindran a la universitat, motiu pel qual al setembre hi podria haver algun canvi o variació.


Com podreu apreciar, l'oferta és bàsicament la mateixa que teníem a finals d'aquest curs. La principal variació està en el Ball. Hem adoptat una fòrmula mixta per mirar de contentar tots els interessos i no carregar d'hores els cursos que tenen més deures.
  • 1r i 2n fan dues sessions d'1 hora a la setmana
  • 3r, 4t, 5è i 6è fan una sessió d'1 h i 15 min. a la setmana, a segona hora

També hem recuperat el ball per a adults els divendres, sota la direcció de l'Eze.

Descarregar dossier en PDF (13,9 Mb).



Novetats: dibuix, ioga i anglès en conversa
Les dues novetats per a aquest curs són:
  1. Dibuix i pintura amb música. Grups: de 3r a 6è. Dia: divendres. Una hora i mitja, de 16:30 a 18:00. El preu és una mica més elevat per aquest motiu i perquè inclou el material.
  2. Ioga. Grup: adults. Dia: dimarts o dijous. Hora: de 17:30 a 18:30. Hi ha la possibilitat de fer els dos dies si ho desitgeu.
  3. Anglès en conversa. Grup: adults. Dia: dimecres. Hora: de 16:30 a 17:30.

No oferim activitats per a P3 ja que en els dos últims cursos no hi ha hagut pràcticament demanda. Amb tot, si hi ha un grup de famílies suficient, només cal que ens ho feu saber i n'estudiarem la proposta. Si hi ha disponibilitat d'espais i dies, monitor/a amb garanties i les famílies en segueixen interessades, podeu comptar amb què la posarem en marxa.

L'oferta definitiva, a principis de setembre, quan comencin les classes. Fins aleshores!!