30/9/12

Impacte de les TIC en l'educació

Debat en línia del Consell Escolar de Catalunya

El proper 10 de novembre es celebrarà la XXII Jornada de reflexió amb el tema "L’impacte i la contribució de les tecnologies digitals en l’educació". L’objectiu és aportar informacions, posar en comú opinions i crear coneixement sobre aquest assumpte d’importància crucial per a la formació de l’alumnat.

Per facilitar la participació i la comunicació, abans de la Jornada s’obre un debat en línia a tota la comunitat educativa de Catalunya, que es du a terme entre el 25 de setembre i el 9 de novembre a través del web del Consell Escolar de Catalunya Consescat. Hi ha grups de debat sobre els diversos temes que es proposen i documents i materials de referència. Us convidem a donar-vos d’alta i a difondre-la entre totes les persones de la vostra AMPA que hi puguin estar interessades.

Com a pares i mares teniu l'oportunitat d'expressar a la xarxa les vostres idees i punts de vista sobre el paper de les TIC en l’educació, com també els vostres dubtes i posicionaments diversos. Aquest és un tema important per al futur i l’evolució dels centres educatius i, per això, la vostra implicació en el debat és important i també que feu totes les aportacions que considereu pertinents.