1/10/12

Acords colla de l'Espriueta

Assaig geganters i timbalers: dijous, 4 d'octubre, 17:30 h

A la reunió que vam celebrar el dimecres 26 de setembre es van prendre els següents acords:
  • Les famílies que l'any passat formàveu part de la colla de l'Espriueta, haureu de passar pel taulell de l'AMPA aquesta setmana per 'formalitzar' la permanència a la colla.
  • Es manté la quota de 20€/curs per família. Es passarà rebut en el compte bancari lliurat per a les activitats  extraescolars durant el mes de novembre.
  • Si algú no té samarreta, n'hi ha algunes en estoc i mocadors també. Cal fer recompte i fer una nova comanda si calgués.
  • Es van escollir referents per a la part musical -Cristina, Ceci i Núria- i per a la part gegantera -Esther, Mercè-. Si algú més s'hi vol apuntar serà benvingut/da. De ben segur que en teniu moltes ganes!!!!
  • Fem tots una bona difusió, intentem convèncer amics i familiars perquè la colla es faci sentir. I si coneixeu famílies que l'any passat hi eren, animeu-los a seguir participant.
  • Crearem un bloc de la colla per fer-ne més difusió i compartir el material fotogràfic.
  • Mantenim un nombre d'actuacions similar al del curs passat.
  • Les primeres "actuacions" seran a les Festes de Tardor.

Per preparar-ho, però, cal que ens ajuntem un o dos cops per assajar i coordinar-nos tots, timbalers i geganters. Aquesta setmana hem quedat, doncs,

assaig geganters i timbalers
dijous, 4 d'octubre
17:30 h

Convocatòries Festes de Tardor
Divendres 12
11,30 h
Inici de la cercavila de gegants
Recorregut: pl. Dot, rbla. Marquesa Castellbell, c/ Santa Creu, c/ Constitució, pl. Estació, pg. Nadal, c/ Vidal i Ribas, c/ Pi i Margall, pg. Bertrand, aparcament Casal Municipal dela Gent Gran.

Diumenge 14
12 h
Inici de la cercavila de les colles de Sant Feliu
Recorregut: pl. Dot, rbla. Marquesa Castellbell, pg. Comte Vilardaga, c/ Constitució, pl. Estació, pg. Bertrand, c/ Pi i Margall i pl. Vila.

Us confirmarem aquesta setmana l'horari exacte, però compteu que aproximadament una hora abans. El punt de trobada serà l'escola.