23/11/12

Eleccions: samarretes fora

Es tracta de propaganda electoral?

No demana el vot per cap partit, però l'equip directiu del centre ha decidit enretirar les samarretes anti-retallades que tapissaven la façana de vidre de l'escola, donat que diumenge es constituirà en col·legi electoral.

Fa una dies hi va haver un advertiment del director dels serveis territorials del Departament d'Ensenyament, que considerava que és una manera de fer visible unes opcions polítiques. La Junta electoral de Sant Feliu no en té cap constància ni ha tractat encara cap incidència semblant a aquesta.

La normativa vigent diu que dins del col·legi electoral no hi pot haver cap tipus de propaganda electoral o material que demani el vot per una formació política. Davant del perill que diumenge al matí algun interventor demani la retirada de les samarretes, la direcció del centre ha optat per treure-les curosament i evitar possibles problemes d'última hora.

De moment, doncs, aquesta visió queda ajornada fins d'aquí a un temps.




I això no treu que la FaPaC i nosaltres mateixos demanem que es vagi a votar en consciència i es tinguin en compte les polítiques en educació que proposa cada partit, com és lògic, des del punt de vista de les famílies.