16/12/12

Actuacions al festival Cap infant sense joguines

Èxit massiu de la convocatòria

L'AMPA de l'escola Salvador Espriu va aportar el seu granet de sorra a la recollida solidària de joguines organitzada a la Sala Ibèria. Tot i que aquest cop l'organització es va veure desbordada en les seves previsions, la Colla de l'Espriueta va fer una petita exhibició a la Plaça de la Vila. Les nenes de 1r de Primària i les mares d'Espriu Rock sí van poder actuar a sobre de l'escenari.

L'enorme afluència de gent hauria de moure a la reflexió i replantejar-se algunes coses: una millor organització i previsió d'horaris, una mínima estructura humana que garanteixi coses molt bàsiques -seguretat, comunicació entre organització i participants-, si n'hi ha prou amb voluntaris, si aquest format és el més adient, si l'ordre d'actuacions que s'ha marcat fins ara és la millor... L'experiència d'aquest any ha tingut unes quantes ombres preocupants.







La recollida de joguines continuarà fins al dia 3 de gener. Les aportacions de joguines noves es poden fer:
  • el diumenge 16 de desembre, d'11 a 19 h, a la plaça de la Vila
  • de dilluns a divendres, d'11 a 13 h, a la seu de la Creu Roja (Piscina de l'Escorxador)
  • de dilluns a diumenge, de 9 a 20 h, al Casal Municipal de la Gent Gran (c/ Pi i Margall, 43)
A més, les entitats i particulars que ho desitgin poden fer aportacions econòmiques al compte corrent 2013 0094 50 0200267702. Els diners recaptats durant la campanya seran donats als Serveis Socials de l'Ajuntament per a l'adquisició de joguines, roba, sabates i material escolar per als infants de les famílies sense recursos de la ciutat.

1 comentari:

Núria C. ha dit...

Genial com sonava la colla !! Felicitats a petits i grans i a tots aquells i aquelles que amb il·lussió i entusiasme estan portant endavant aquest projecte !!!!!
Felicitats als petits floquets de neu pel seu ball i a l'Eze que sempre està disposat a oferir el millor d'ell i com no a les meves companyes de "gorgoritos" i al nostre estimat Nil per aquestes estones de nervis i de reptes personals que tant ens omplen...!!! Bon Nadal a tots i totes !!!!!!!!!