11/12/12

Espriueta: assaig i actuació solidària

Divendres 14 i dissabte 15 de desembre

Assaig
Tenim nou assaig de la Colla de l'Espriueta!! Divendres a les 17:30 h. com les altres vegades. És important que intenteu venir tots. Per dos motius:
  • Farem una mica de formació gegantera. Vindran dos nois, amb molta experiència, de la colla dels GEGANTS DE LA CIUTAT que ens explicaran tot lo relacionat amb els gegants, com portar el gegant, pes, com ens hem de posar la faixa, etc. Creiem que pot ser molt interessant i podem aprendre molt tots, nens i pares.
  • També els tabalers tindrem ajuda, un parell de nois, que ens donaran un cop de mà els assajos, i potser, a les sortides ens podran acompanyar... ja veurem.
Ens agradaria fer una trobada desprès de l'assaig per poder parlar de la colla i comentar algunes cosetes.  No marxeu de seguida, d'acord?

Actuació
D'altra banda, el dissabte tenim actuació. A la Sala Ibèria, a la campanya de recollida de joguines, juntament amb altres grups de l'escola, com Espriu rock, ball de primer i els nens de la classe de tabals. Hi ha nens que sortiran dos vegades, una amb el grup de la activitat extraescolar i deprès amb la colla. La colla tancarà el festival, serem els últims.

Per poder agafar els tabals i a les gegantes quedem a la porta del cole a les 17:30h. Desprès, tots a la Sala Ibèria. Allà, a tots els que participem, ens donaran una mica de berenar. La finalització de la gala benèfica es preveu cap a les 20:00 h, si hem de fer cas de les edicions dels últims anys.

Ànim. Feu córrer la veu. L'entrada a la gala és una joguina nova o un donatiu en metàl·lic.