23/7/13

Recordatori recollida llibres de text

Dimecres 24 i dijous 25 de juliol

Us recordem que ha arribat el moment de recollir els llibres de text del curs vinent, 2013-2014. També us recordem que per poder-ho fer cal haver pagat l'import corresponent al compte bancari de Caixa Penedès. Per recollir-los cal portar el comprovant bancari, amb el nom de l'alumne/a i el curs que farà.

Els horaris són els següents:

DiaMatíMigdiaTarda
Dimecres, 24 juliol9 - 10 h.13 - 14 h.16 - 18 h.
Dijous, 25 juliol9 - 10 h.13 - 14 h.17 - 20 h.


Qui no els pugui recollir ara trobarà el seu lot de llibres el primer dia de classe, però ha de portar igualment el comprovant bancari de pagament. Això complica molt més el primer dia d'escola, ja de per sí diferent a la resta. Si podeu, recolliu-los ara, que fa que tots poguem anar més tranquils el mes de setembre.

De la mateixa manera, per a totes aquelles famílies que s'hagin acollit a la reutilització de llibres de text, recordem les següents normes:

  • Els llibres de text són propietat de l’escola. A final de curs s’han de retornar en bon estat, de la mateixa manera a com es fa a les biblioteques.
  • Cal tenir cura dels llibres en tot moment. 
  • Cada llibre porta una etiqueta que l’identifica. No es pot arrencar. És necessària per controlar la vida útil del llibre.
  • Escriviu el nom de l'alumne/a al llibres amb llapis.
  • Folreu els llibres amb plàstic no adhesiu. Si us toca un llibre que ja porta folre en bon estat i el voleu conservar, ho podeu fer.
  • Vigileu que els vostres fills/es no escriguin als llibres si no ho indica la mestra. Si ho fan, és la família que s'ha d'encarregar d’esborrar-ho tot abans de retornar-los.