18/3/14

XXXVI Assemblea anual de la FaPaC

Vic, 5 d'abril, 9:30 a 18:00 h.

La FaPaC ens convida a totes les AMPA a assistir a l'Asemblea General, el nostre espai de participació anual. No hi falteu!

Lloc: edifici “El Sucre” (c/ de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5) sota el lema “Nosaltres no tanquem”. Com arribar-hi.


Aquest any l'Assemblea General segueix l'esquema de l'any passat. La primera part de la jornada serà la part assembleària pròpiament dita durant la qual es presentarà la memòria i balanç de l'any 2013, així com el projecte i el pressupost 2014. A més, es renovarà la Junta General.

Durant la segona part de la jornada tindrà lloc l'espai de treball i discussió. S'han programat tallers simultanis on les persones assistents es repartiran segons els seus interessos. Aquests tallers són un espai de participació per a què les AMPA expressin i debatin sobre temes concrets que ens preocupen i, al mateix temps, puguin donar els seus arguments i propostes per construir el discurs de FaPaC. En acabar els tallers tindrà lloc el dinar.

La novetat d'aquest any seran les activitats de després de dinar. Recollint la proposta de moltes AMPA que demanaven un espai informal i més lúdic de relació, hem previst a la tarda l'anunci dels projectes seleccionats com a finalistes de la II edició dels Premis FaPaC i també una sorpresa final.

Per poder assistir a l'Assemblea, heu d'omplir el següent:

FORMULARI INSCRIPCIÓ

No oblideu indicar les persones (representants d'AMPA, altres membres d'AMPA i acompanyants) que es quedaran a dinar, els infants que necessitaran el servei de monitoratge i, si és el cas, quantes persones fareu el viatge en autocar organitzat.

Us hi esperem!!!