23/7/14

Extraescolars 2014-2015 provisionals

Quadre resum

Ja tenim enllestit el quadre d'activitats extraescolars provisional del proper curs, 2014-2015. Esperem que us sigui d'ajuda per planificar les activitats dels vostres fills/es al llarg del que queda d'estiu.

Recordeu que les inscripcions es fan a principi de curs i totes les activitats comencen el dia 1 d'octubre, excepte Psicomotricitat de P3, que començarà el gener.

Novetats

Patinatge artístic
És una activitat que combina la música, la dansa i el patinatge, mitjançant exercicis de dansa i control dels patins. Per al desenvolupament de l’activitat caldrà disposar de patins de quatre rodes (NO EN LÍNIA).

Taller de percussió
Taller lúdic, a través del qual els participants poden descobrir ritmes procedents de diverses cultures cada vegada més arrelades al nostre entorn cultural i treballat des de lo corporal al instrument. Possibilitat de crear els propis instruments dels participants amb materials de reciclatge.

Dansa Clàssica
Es farà un treball del sentit rítmic i la musicalitat, passos bàsics de sansa, hàbits posturals, disciplina clàssica amb barra, centre i salts. Tot això es treballarà d´una forma lúdica i positiva alternant a l'aprenentatge Jocs Dansats i d’expressió fomentant la seva pròpia creativitat. Per al bon funcionament de l’activitat caldrà portar un vestuari: Mallot negre de tirants, mitges color “Ballet”; sabatilles de mitja punta de dansa roses.

Creativitat i colors
Experimentar amb la pintura i altres arts plàstiques desenvolupant la creativitat i la imaginació de cada infant.

Manteniment
La gimnàstica de manteniment és una activitat recomanada per a qualsevol persona en edat adulta que vulgui sentir-se bé amb ella mateixa, tant mentalment com física, sense necessitat de realitzar grans esforços físics.

Kuk Sool Won
Art marcial coreana que combina disciplina, respecte i tècnica. Es treballa des de l’acrobàcia i la posició fins a les tècniques basades en la constància i l’esforç passant pel treball col·laboratiu. En el segon trimestre caldrà tenir un quimono especial per al bon funcionament de l’activitat.



Canvis

Ball de 2n
En comptes de fer-se dos dies a la setmana, només es podrà fer un dia, els dimarts.

Pintura i dibuix amb música
Canvia de dia. Passa a fer-se els dilluns, a la mateixa aula, amb la mateixa monitora i mateix horari, de 16:30 a 18:00 h. Amb exposició de treballs a final de curs.

Handbol
Passa a fer-se dimecres i divendres.

Circ
Es farà una hora i mitja a la setmana. Es combinaran les classes a l’aire lliure amb sessions al gimnàs. De 1r a 4t.

Anglès conversa
Es torna a fer una sola sessió, els divendres a les 16:30 h.

Recordeu que aquesta informació és provisional.