15/3/15

Zumba, hip-hop i berenar solidaris

Per lluitar contra la pobresa i la fam

El divendres 20 de març a la tarda farem una jornada solidària a l'escola que consistirà en:
  • una classe de zumba, impartida per Tània González
  • una classe de hip-hop per als nens i nenes, impartit per la Irina
  • un berenar amb pastissos casolans per recuperar energia

Les classes de zumba i hip-hop es faran de 18 a 19 h, de manera separada, en espais diferents. El berenar es farà a partir de les 19 h. Recordeu que són per una causa solidària.

Donatiu solidari classe de zumba: 6 €
Donatiu solidari classe de hip-hop: 2 €
Donatiu solidari berenar (ració + beguda): 1,5 €

Aquest acte l'organitza l'equip DreamWalkers amb la col·laboració de la comissió de solidaritat de l'AMPA. DreamWalkers són 6 persones, dos d'elles pares de l'escola, Jaap Wegbrans i Gemma Daban, que caminaran 100 kms el 18 d'abril en la marxa solidària Trailwalker organitzada per Oxfam Intermon,

L'objectiu? Lluitar contra la pobresa i la fam. Per això cada equip participant es compromet a aconseguir 1.500 € de donatius que Oxfam destinarà als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària i comerç just que té en 50 països. Amb aquest acte es pretén tancar la captació de donatius i arribar als 1.500 €.

Si vols formar part d'aquesta increïble experiència anima't i participa, passaràs una estona divertida i alhora ajudaràs a canviar vides.

Us podeu inscriure i fer el pagament al taulell de l'AMPA o també a través d'aquest enllaç i pagar abans de la classe: http://goo.gl/forms/uczKO6G6IQ

Qui vulgui fer un donatiu pot fer-ho a:  http://trailwalker.oxfamintermon.org/…/BC…/G299/dreamwalkers