28/4/15

Reunió reutilització de llibres de text

6 de maig, 17 h. Aula de 3r B

La Comissió de llibres de text convoca la reunió informativa d'aquest curs del programa de reutilització de llibres de text Cuida'm i passa'm. Hi haurà servei d'acolliment gratuït per a les famílies sòcies. Es preveu que la reunió duri mitja hora. Estan convocades les famílies de 2n, que són les que s'incorporen el curs vinent, però hi pot venir qualsevol família interessada.

Gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament de Sant Feliu, disposarem de diners per a aquest concepte, de manera que es manté la quota dels últims anys:
  • 10 € per alumne/a ja inscrit 
  • 15 € per alumne/a de nova incorporació

Us oferim uns exemples d'estalvi, amb els preus del curs 2014-2015.

3r i 4t
Preu nous: 230,78 €
Preu reutilizats: 103,96 € + quota

5è i 6è
Preu nous: 210,68 €
Preu reutilizats: 40,67 € + quota


Funcionament
  • Els llibres són propietat de l’escola. Es deixen en préstec durant tot un curs a canvi del pagament d’una quota per alumne/a.
  • A final del curs, o si es deixa l’escola, cal retornar tots els llibres en bones condicions d’ús. Si no és així, cal pagar-los o aportar-ne uns d’iguals als prestats.
  • Cada classe forma un grup de voluntaris/ies per revisar els llibres a final de curs. Es fa recompte dels que es poden reutilitzar i es descarten els malmesos.
  • S’utilitzen els diners disponibles cada curs per comprar els que facin falta, de manera solidària.

Què cal fer per apuntar-se
  1. Pagar la quota. Durant els dies 11 a 15 de maig. Al Banc de Sabadell. El full per fer el pagament s’entregarà a cada alumne/a el dia 7 de maig
  2. Retornar el comprovant de pagament. Al mostrador de l'AMPA. Del 11 al 22 de maig. De 16:30 a 17:30 h.
  3. Signar el compromís-decàleg de normes, que us facilitarem amb el full de pagament, només per als alumnes que s’incorporen al programa. Descarregar (doc, 40 Kb).
Més informació: Cuida'm i passa'm (pdf, 107 Kb). Descarregar circular 04-2015 (doc, 308 Kb).