20/5/15

Festival d'extraescolars de ball, dansa i tabals

Venda d'entrades i horaris d'assaig a la sala Ibèria

Un musical de conte
La gran notícia és que les obres de remodelació de la Sala Ibèria han acabat a temps i està disponible per fer-hi el festival. Només queden pendents d'acabar els sistemes d'il·luminació i de so, que haurem d'assumir nosaltres.

Com ja hem hagut de fer els últims anys, ens veiem obligats a limitar l'assistència, perquè les normes de seguretat estableixen un aforament màxim. Per aquest motiu, les famílies que hi poden assistir queden limitades a les que tenen algun dels seus membres participant en el festival. Només amb això ja omplim la sala.

Un any més cobrarem una quantitat simbòlica, 1,00 €,  per cada entrada adulta per cobrir algunes de les despeses que genera el festival. Les entrades infantils (fills o germans menors de 18 anys dels actuants) són gratuïtes, però també cal comptabilitzar-les. Les persones que hi actuen no necessiten entrada, però també estan incloses a l'aforament. Amb la quantitat obtinguda es pagarà el decorat de la funció, o al menys una part.

Després de calcular el nombre de famílies convidades i ajustar-ho a l'aforament màxim permès, s'ha determinat que a cada família li corresponen 3 entrades d'adult i 2 d'infantil.

Podeu passar a recollir i pagar els tiquets, al taulell de l’AMPA:

del 25 al 27 de maig 
de 16:30 a 17:30 h

Assajos a la Sala Ibèria
La setmana que ve les activitats es faran a la Sala Ibèria, per poder assajar les entrades i sortides i els moviments a l'escenari. Caldran mares i pares per acompanyar els infants, a primera hora, dilluns, dimarts, dimecres i divendres. La resta de dies estarà cobert per adults d’altres activitats. La recollida es farà allà mateix, a la Sala Ibèria.

Les activitats que comencen a segona hora (17:45 h) hauran d’anar directament a la Sala Ibèria, NO a l’escola.


de 16:30 a 17:45  de 17:45 a 18:45 h

Dilluns, 25
Ball 1r Ball 6è

Dimarts, 26
Ball 2n - tabals

Dimecres, 27
Ball 3r Ball 4t i 5è

Dijous, 28
Ball modern P4 Ball 4t

Divendres, 29
Dansa clàssica
Ball mares
Colla Espriueta


Convocatòria Festival
El dissabte 30 de maig esteu convocats/ades a les següents hores:
16:00 h Nens i nenes de les següents activitats que faran actuacions:
  • Ballarins/es: dansa clàssica, ball de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è i mares, ball modern de P4
  • Tabalers: grup de tabals i Colla Espriueta.
16:45 h Obertura de portes a les famílies.
17:00 h Inici del Festival.

*Necessitem voluntaris/es per muntar el Festival el dissabte al matí, a la sala Ibèria. Agrairem la vostra col·laboració. Podeu passar pel taulell per APUNTAR-VOS.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració
Comissió d'Extraescolars