15/6/15

Festa superesportiva: recull fotogràfic

Gran organització, enorme participació

Gràcies a tothom que va participar de la Festa superesportiva d'aquest any. Nens i nenes, escoles convidades, famílies, mares i pares voluntaris, monitors... perquè la festa va ser un èxit. Es fa difícil aventurar un nombre però calculem que es van concentrar més de cinc centes persones al llarg de tota la tarda.

Aquest curs la novetat ha estat incorporar-hi totes les modalitats esportives i fer una mostra oberta a tothom. El que abans es feia l'últim dia, de portes obertes, ara ho hem obert també a les resta de famílies, no només les de cada activitat. D'aquesta manera hem pogut gaudir d'un petit tast del que han fet aquest any a patinatge artístic, a kuk sool won, a psicomotricitat, a inici a l'esport, a bàsquet i futbol-sala (que els altres anys ja feien el seu partit).

I a elles hi hem incorporat Cuina i Pintura i dibuix. Cuina va oferir una demostració del que fan a una classe i Dibuix va pintar un tros de mur de la rampa d'accés al pati, un bosc ple d'animals i de colors.

Com en anys anteriors, hem comptat també els tallers de trenes, maquillatge, reciclatge, polseres... el rocòdrom, una mostra de jocs de fusta, un taller d'activitats de circ i espectacle i la inestimable presència de la Tasca de l'Espriueta: entrepà i beguda a preus imbatibles.

...