13/7/15

Tornem a Facebook

Obrim pàgina nova, després de dos mesos d'inoperativitat

Portada nova facebook AMPA Salvador Espriu 2015
Després d'uns mesos sense pàgina a facebook, hi tornem amb canvis i ganes de tornar a tenir un canal d'informació i de compartir coses, interessos, avisos, notícies alienes.

Fins ara la pàgina havia funcionat com a perfil personal, des del 2008. En aquell moment Facebook permetia o tolerava aquesta pràctica. Poc a poc, els gestors d'aquesta xarxa social han anat aconsellant (i després forçant per la via del tancament) de reconvertir-les en pàgines institucionals.

És el que va passar fa un parell de mesos, quan sense avís previ, ens van comunicar que l'havíem de reconvertir en fanpage i que si volíem podíem demanar tota la informació que hi hem anat penjant al llarg d'aquests anys. De moment, la informació encara no ens ha arribat. Esperem recuperar-la un dia d'aquests i poder penjar de nou l'històric d'aquests set anys i pico.

 

Feu córrer la informació de manera que poguem recuperar tots els contactes (a partir d'ara seran simples 'm'agrada') que havíem acumulat. Com hem fet fins ara, cada vegada que pengem alguna informació al bloc, la replicarem a la pàgina de facebook.

Gràcies a tothom. Perdoneu les molèsties ocasionades.

Portada actualitzada fanpage AMPA Salvador Espriu Sant Feliu de Llobregat 2015