8/9/15

Preus acolliment 2015-2016

Manteniment dels preus del curs passat

Acolliment escolar
Us informem dels preus que hi haurà vigents durant aquest curs 2015-2016. Són els mateixos que hi va haver durant el curs passat.

Hem afegit una novetat, però, una tarifa destinada a les famílies amb custòdia compartida de setmanes alternes. Hem creat aquesta tarifa específica per a aquestes famílies, que pot ser que necessitin el servei d'acolliment una setmana sí i una altra no. La tarifa és la mateixa que apliquem als/les alumnes fixes de dos dies a la setmana.


Preus acolliment 2015-2016 AMPA Salvador Espriu
Us recordem els càlculs que hi ha al darrere d'aquestes tarifes.

Un dia ocasional d’acolliment costa 4,50€ per una hora de servei i 6,00 € per hora i mitja. Comptant que un mes té 20 dies laborals, una família que l’utilitzi tot el mes hauria de pagar 4,50€ x 20 = 90€ o 6€ x 20 = 120€. Per a les famílies que necessiten el servei fix durant tot el mes apliquem d'entrada un descompte del 55%.

Per a les famílies que sol·liciten dos dies fixos a la setmana, siguin els que siguin, el descompte aplicat és del 40%. El mateix hem fet amb la tarifa fixa d’un dia a la franja de tarda, amb un 40% aproximat. Fem un arrodoniment dels preus per facilitar-ne el pagament si s’ha de fer en efectiu.



Pel que fa a la tarifa combinada, de matí i tarda, com entenem que es tracta de les famílies que més ús en fan, hi hem aplicat un 15% de descompte addicional, de manera que gaudiran d’un 70% de descompte total.

I pel que fa als segons germans/es, sempre apliquem un 40% de descompte sobre el primer/a fill/a. El tercer/a i successius tenen un preu gairebé simbòlic d’1,00 € o 0,50 € segons sigui ocasional o fix.