19/11/15

Club de lectura virtual de la FaPaC

A partir del mes de novembre, inscripció gratuïta

Club de lectura FaPaC-Biblioteques de la Generalitat
La FaPaC i el servei de Biblioteques del Departament de Cultura han posat en marxa des del 10 de novembre un Club de Lectura virtual, no presencial. S'anomena Llibre de família i per apuntar-s'hi només cal enviar un correu electrònic. Tots els tràmits i l'intercanvi d'opinions es fa a través del web:


Per començar aquest curs s'han triat 7 llibres, alguns són novel·la, altres són d'assaig, tots ells vinculats al tema de les relacions familiars. Estarà dinamitzat i moderat per l'escriptora especialitzada en literatura infantil i juvenil Anna Manso, autora de la columna “La pitjor mare del món” del Diari ARA. Ella s'encarregarà de promoure la interacció entre els lectors, orientar la seva lectura i resoldre els dubtes que pugui originar.

A més d'una eina perquè els pares engresquin els fills a la lectura compartint amb ells allò que llegeixen, el club de lectura vol fomentar la reflexió i el diàleg entre els pares i mares sobre la seva tasca com a educadors.

La plataforma en línia és lliure i de fàcil accés, oberta a tothom, perquè totes les famílies interessades puguin ser membres d'aquest club i tinguin accés al coneixement i a la cultura. La distància o la manca de formació no han de ser cap obstacle. Només serà necessari disposar d'un ordinador i connexió a internet. Per facilitar-ne l'accés a tots els usuaris aquests podran fer-ne ús dels ordinadors de les biblioteques.

El primer llibre és La meva família i altres animals. Gerald Durrell. La butxaca (disponible en català i castellà) 10 novembre 2015. Cada mes es llegirà un llibre diferent.

Club de lectura virtual FaPaC-Biblioteques de Catalunya