24/1/16

Xanascat: vacances en família

Obert el primer torn d'inscripcions, fins al 8 de febrer

Vacances en família 2016 - xanascat
La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya, Xanascat, obre de nou el programa 'Vacances en família’. Es tracta d’un programa destinat a les famílies amb fills menors de 18 anys amb l’objectiu de potenciar el lleure, les relacions entre els membres del nucli familiar i el respecte al medi ambient. Hi ha un total de 33 albergs.

Hi ha dues tarifes generals i dues convocatòries. La primera abarca la primera meitat de l'any fins al setembre i inclou: Setmana Santa (1r i 2n torn), pont de la Segona Pasqua, pont de Sant Joan i estiu (juliol i agost).

Es poden fer les sol·licituds del 18 de gener al 8 de febrer. Es poden formalitzar al web de preinscripcions de xanascat.

La segona convocatòria abarca des del setembre fins al desembre, amb el pont de novembre, el pont de desembre i diversos caps de setmana. Podeu consultar-ho al fulletó informatiu de 2016.


Els preus estan molt ajustats, a pensió completa i amb activitats incloses en estades superiors a dos dies. Les adjudicacions es fan per estricte sorteig entre les famílies sol·licitants. Després de la primera adjudicació es fa un segon repartiment amb les vacants que no s'han omplert per renúncia de les famílies adjudicatàries.

Hi ha descomptes especials per a famílies nombroses i monoparentals, els menors de 3 anys no paguen res, els infants de 4 a 6 tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys, un 25% de descompte. Podeu consultar totes les condicions de participació.