4/3/16

III Cursa de la Dona de Sant Feliu

13 de març, 11 h. Inscripcions fins al dia 9 de març

Tercera edició de la Cursa de la Dona de Sant Feliu, de caire popular i no competitiu, obert a la participació de tota la ciutadania coincidint amb els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.

Les inscripcions a la Cursa de la Dona 2016 són gratuïtes i es poden fer en línia fins al dimecres 9 de març.

Els dorsals es podran recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (Pl. Vila, 1) els dies 10 i 11 de març, de 8 a 20 h, presentant el formulari d'inscripció imprès.

La cursa, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració del Consell Municipal de Dones, té un recorregut de 5 km. La sortida i l'arribada són al parc del Vuit de Març. Abans de la cursa, a les 10.30 h, hi haurà sessió d'exercicis d'escalfament guiats pels alumnes d'animació socio-cultural, esport i turisme de la Casa d'Oficis. I un cop finalitzada la cursa, a partir de les 12 h, hi haurà una festa final amb les colles de les AMPA, entre les quals hi haurà un cop més la participació de l'Espriueta.

Per a més informació envieu un mail a dona@santfeliu.cat o bé truqueu al telèfon 93 685 80 02, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.