31/5/16

IV Festa superesportiva

Divendres, 3 de juny, de 16:45 a 20:00 h.

Torna la Festa Superesportiva de fi de curs!!

Com cada any, tots/es els/les alumnes de l'escola estan convidats/es a gaudir d'una tarda d'esports, tallers, cuina i pintura. Cadascun d'ells rebrà un dorsal a l'entrada. Participant en els tallers rebrà gomets. Amb 5 gomets o més es rebrà un regal, que es podrà recollir a La tasca de l'Espriueta. La tasca també vendrà entrepans (1,00 €) i gots de refresc (0,5 €).

Classe de zumba a càrrec de l'Eze, partit de futbol, partit de bàsquet, partit de voleibol i una mostra de la resta d'extraescolars esportives, -psicomotricitat, inici a l'esport, patinatge, gimnàstica esportiva i taekwondo-, a les quals hi sumem cuina, amb el taller Cuina les teves galetes i pintura, amb l'acció Pinta el teu graffiti. Podreu veure una una mostra del que han après al llarg d'aquest curs. Aquesta mostra substitueix a la jornada de portes obertes que fèiem fins ara.

Tallers
Tindreu els tallers habituals dels altres anys -maquillatge, trenes, polseres- als quals hi hem afegit bombolles, metxes, el voleibol inflable, jocs d'equilibri, ludoteca per als més petits (0-6 anys) i un taller al voltant de l'hortde l'escola.

Tots els nens i nenes tindran una ampolla d'aigua gratis, per cortesia de les famílies (de tota l'AMPA).

No deixeu de venir!!
Divendres ens veiem i celebrem que ja s'acaba el curs.

Podeu consultar els horaris i els llocs on es farà cada cosa en el programa de la Festa.