11/9/16

Extraescolars 2016-2017: oferta definitiva

Tota la informació, dates i novetats

Hola famílies.

Us presentem l'oferta definitiva per a aquest curs, 2016-2017. Durant aquesta setmana la farem arribar en paper als vostres fills/es i us podreu inscriure del 15 al 21 de setembre, en l'horari habitual, de 16:30 a 17:30.

Segons la demanda, aquest quadre pot patir variacions, tant d'horaris -adaptant-los als que necessiten les famílies- com en ampliació o cancelació d'activitats.

L'acolliment, com cada any, està disponible des del primer dia de curs, el 12 de setembre. També aquí hi trobareu el quadre de preus vigent. Recordeu que hem hagut de pujar els preus perquè la gestió dels rebuts a partir d'ara la farà Safis Sports SL.

Com a novetats d'aquest curs us informem que desapareix Percussió i el Ball modern per a adults. I s'incorporen a l'oferta
  • Iniciació a la música. P4 i P5. Dilluns.
  • Percussió corporal. 1r i 2n. Dimarts.
  • Teatre musical. 4t a 6è. Dimecres.
  • Dansa Jazz per a adults. Divendres. de 18 a 19 h-
  • Ioga per a adults. Dimarts a dijous. De 20 a 21 h.
De la mateix manera, Inici a l'esport desapareix i en el seu lloc oferim Multiesport, l'espai ideal perquè els més petits, de 1r i 2n, facin el pas de Psicomotricitat al món de l'esport i puguin provar, triar, aprendre les normes, gaudir cada dia amb una experiència diferent i variada.



Us podeu descarregar el dossier complet d'activitats 16-17 (pdf, 2,3 Mb) i també el quadre resum d'extraescolars (pdf, 70Kb).