20/2/17

Carnestoltes 2017

Missatge de Sa Majestat el rei Carnestoltes

El Carnestoltes
truca a les portes
de l'escola Espriu.
on tota la gresca hi viu
i el rei de la festa mana
el que ha de portar
tota la mainada

Dimarts, 21
De pel·lícules d'indis i vaquers anirem
i com a indis ens ho passarem

Dimecres, 22
Un pentinat de pel·lícula ens farem
i actors i actrius semblarem

Dijous, 23
Als superherois del cinema imitarem
i un complement portarem

Divendres, 24
La disfressa no oblidarem
a la tarda la lluirem
i de la festa gaudirem


Festa de carnaval
La festa estarà amenitzada per l'animador Marc-Oriol. Les famílies oferirem berenar als nens i nenes de l'escola presentant el tiquet que se us farà arribar. Les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat; caldrà acompanyar els alumnes al vestíbul i des d'allà se'ls portarà a l'espai corresponent,

Començarà a les 15:15 h

Visita a l'escola
Un cop finalitzada la festa, esteu convidats/des a visitar l'escola. Al llarg dels diferents passadissos de l'escola estaran exposats diferents treballs realitzats pels vostres fills i filles coincidint amb el Projectes dedicat al Cinema que l'escola ha dut a terme durant aquest mes de febrer.

Concursos
També podreu participar en dos concursos:

1. Què en saps del cinema?
Al llarg dels diferents passadissos trobareu 5 cartells que us ajudaran a contestar les preguntes de la butlleta que rebreu el dijous 23. Ompliu-la i dipositeu-la a la biblioteca de l'escola.

2. Quina pel·lícula és?
Pels diferents espais de l'escola trobareu codis QR que haureu d'escanejar amb el vostre telèfon mòbil per descobrir les pistes que us duran fins a la pel·lícula amagada. Ompliu la butlleta que rebreu el dijous 23 i dipositeu-la a la biblioteca de l'escola.

Ala xarxa trobareu nombroses app gratuïtes per llegir codis QR amb el vostre mòbil. NO OBLIDEU LA BUTLLETA NI EL BOLÍGRAF.


Servei de menjador
Els alumnes que es queden a dinar, divendres hauran de portar la disfressa al matí, en una bossa amb el seu nom. Les monitores seran les encarregades de vestir-los al migdia. Les famílies d'Educació Infantil podran entrar al migdia per ajudar.

Dilluns 27 de febrer
Recordeu que dilluns, les escoles i els instituts de Sant Feliu s'agafen un dia de lliure disposició. Per tant, NO HI HAURÀ CLASSE.