16/3/17

Sant Jordi 2017

Concurs literari i artístic

L'AMPA de l'escola i el claustre de mestres convoquen a les famílies de l'escola a participar en el concurs literari i artístic. Hi poden participar totes les famílies de l'escola. Cada família pot presentar la quantitat de treballs que vulgui.

Hi ha, dues modalitats, com tots els anys:
  • Literària: conte, relat breu. En català o castellà, indistintament. Extensió màx. 2 pàgines. Lema inspirador: "Recordo..."
  • Artística: tema lliure relacionat amb Sant Jordi, tècnica lliure, pla o en volum. Això sí, hi ha com a condició, ja que som escola verda, que els materials utilitzats siguin el màxim de sostenibles possible. És a dir, que siguin reutilitzats, si no tots, com a mínim el material principal de l'obra presentada. Farem una exposició de tots els treballs a la biblioteca del cole. 
Per a tots els treballs: NO han d'anar signats i en un sobre tancat caldrà aportar les dades de l’autor/a o autors: nom i cognoms, domicili, telèfon, títol de l’obra.

Animeu-vos i participeu. Aquest hi haurà mencions d'honor en cada modalitat. Ja sabeu que el premi és un llibre per a cada menció.

El jurat estarà compost per 3 mestres i tres mares/pares de l'escola. Els premis es lliuraran a la festa que celebra l'escola al pati el dia 21 d'abril, ja que enguany Sant Jordi cau en diumenge.

Us podeu consultar les bases completes del concurs 2016 i també el programa 2017 (PDF, 2,2 Mb)

La data límit d'entrega de treballs és

31 de març, tots els treballs