28/4/17

Finalitza la campanya de recollida de mòbils

95 telèfons recollits en benefici de la selva

Ha finalitzat la campanya de recollida de mòbils per a la fundació Instituto Jane Goodall. S’han recollit 95 mòbils, que ja han estat enviats a la fundació. Tot un èxit! Com ja sabeu, a partir de 30 mòbils recollits, la institució dóna com a recompensa l'apadrinament d'un ximpanzè, una espècie en perill i per la qual Jane Goodall porta anys i anys lluitant. En els propers mesos rebrem informació sobre aquest apadrinament.

El projecte Mobilitza't per la selva, a més a més, intenta millorar les condicions de vida dels habitants de la República Democràtica del Congo, un país ric en coltan. Aquest mineral, així com la casiterita i altres components dels mòbils, provoquen que hi hagi treball infantil, explotació laboral i guerres. Amb la recollida i reciclatge d'aparells es busca revertir aquests efectes, així com frenar la deforestació que provoca l'extracció d'aquest mineral i que també afecta l'habitat natural dels ximpanzés i totes les espècies de la zona.


Moltes gràcies a tothom, a  totes les famílies per col·laborar en campanyes en favor del medi ambient, els animals i la comunitat humana, per fer d’aquest món un lloc millor.