1/6/17

L'escola apadrina tres ximpanzès al Congo

Pas final de la campanya 'Mobilitza't per la selva'

L'escola ha rebut aquest correu:

“Estimados amigos y amigas de l’Escola Salvador Espriu,
Muchas gracias por vuestra colaboración en la campaña Movilízate por la selva. Vuestro esfuerzo tiene recompensa: ¡Habéis ganado 3 apadrinamientos Chimpamig@s! ¡Enhorabuena!
Junto a la propia satisfacción de actuar decididamente en favor de nuestro planeta, os convertís de forma automática en Chimpamig@s durante 1 año… Os enviaremos por correo electrónico los Certificados de Apadrinamiento y, periódicamente, un informe Chimpamig@s detallado (Cartas desde África, cuatro informes exclusivos durante 12 meses), sobre los progresos del chimpancé o los chimpancés apadrinados, así como otras novedades de Tchimpounga, el Centro de Rehabilitación de Chimpancés del Instituto Jane Goodall en Congo” …

Els nens i les nenes ja han votat quins ximpanzés apadrinem. Si cliqueu sobre la imatge veureu les històries dels ximpanzés que podem apadrinar. Moltes gràcies a tothom que ha col·laborat en la campanya de recollida de mòbils.

http://www.janegoodall.es/es/chimpamigos.html

Com ja sabeu, l'institut Jane Goodall ha posat en marxa aquesta campanya per recollir telèfons mòbils usats a tot el món amb l'objectiu de recuperar alguns elements molt preciats com metalls preciosos o el coltan, un mineral rar l'extracció del qual provoca al Congo treball infantil, deforestació, abús laboral i guerres. A més a més suposa un perill per a l'ecosistema dels ximpanzès i la resta de primats de la zona.

Amb la recollida d'aparells mòbils, la fundació ofereix apadrinar ximpanzès i rebre informació de cadsacun d'ells.