20/9/17

Gimcana de la Mobilitat

Divendres 22, de 16 a 20:30 h, C/ Vidal i Ribas

'Mobilitza't per un aire més net!', la Setmana de la Mobilitat se celebrarà enguany entre dimecres 20 de setembre i el diumenge 8 d'octubre.

Divendres 22 és el Dia sense cotxes i de 16 a 20:30 h es farà la Gimcana de la mobilitat, amb activitats adreçades a infants. Hi haurà jocs i entreteniments vinculats a la mobilitat sostenible i que estaran situats en la confluència entre els carrers Vidal i Ribas i Pi i Margall.

La cloenda de la Gimcana consistirà en una xocolatada gratuïta per a tots els assistents.

La bicicleta, gran protagonista de la Setmana

Divendres 29 de 17 a 20 h tindrà lloc la Fira de la Bicicleta a la plaça de la Vila. L'objectiu és promocionar l'ús de la bicicleta i fer-ne difusió tant pel que fa als darrers avenços en matèria de bicicletes elèctriques com per la planificació i projectes vinculats a l'ampliació de la xarxa pedalable de Sant Feliu. L'AMB, que promocionarà el servei de Bicibox, donarà a conèixer el projecte Bicivia, i farà difusió dels ajuts disponibles per a l'adquisició de bicicletes elèctriques.

També es podrà participar en diferents tallers dedicats tant a la reparació ràpida de bicicletes com a la transformació de l'energia, en què els més petits podran pedalar per cuinar crispetes. Aquells infants que hi participin obtindran una paperina de crispetes cuinades mitjançant el seu esforç sobre els pedals.

Igualment, l'Ajuntament comptarà amb un estand on explicarà diversos projectes de foment de l'ús de la bicicleta. Entre d'altres els assistents coneixeran iniciatives com el Projecte BiciEmpresa del polígon El Pla, l'actualització del Pla d'Accessibilitat Municipal, la planificació de nous carrils bici, o la possibilitat de fer rutes guiades amb bicicletes elèctriques per la ciutat.

Diuemenge 8 d'octubre tancarà la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura una nova edició de la Baixcicletada. En aquesta ja tradicional pedalada, oberta a tothom a partir dels 8 anys, els participants hauran de portar casc i es recomana portar bidó per a l'aigua. En acabar el recorregut hi haurà animació, avituallament, i una festa final amb sorteig de bicicletes entre tots els participants.