22/4/08

Paradeta Sant Jordi 2008

ANUL·LADA LA PARADETA que havíem de muntar a la Plaça de la Vila.

Aquest any trencarem la tradició de sumar-nos a la festa de Sant Jordi amb una paradeta de llibres per un motiu de força major i aliè a la nostra voluntat. I és que el distribuïdor que ens havia de proporcionar els llibres ens ha deixat penjats. Dijous dia 17 al vespre ens va comunicar que tenia "problemes" i no ens els podria servir. Amb aquest poc marge de temps resulta impossible buscar una alternativa. Per tant, no hi haurà paradeta de l'AMPA a la Plaça de la Vila de Sant Feliu.

D'altra banda, tampoc no s'havia apuntat gent per atendre la paradeta durant la diada, amb la qual cosa aquest any s'hagués muntat amb l'esforç dels membres de la Junta de l'AMPA però ens estem qüestionant seguir muntant-la els pròxims anys si no hi ha més col·laboració per part dels pares.

Tanmateix, això no afecta els Premis del Concurs Literari que organitza l'escola i que, com sabeu, proporciona l'AMPA. Els llibres que constitueixen els premis ja han estat comprats, a preu de llibreria no de distribuïdor, i seran entregats el dia 23, al pati de l'escola, a partir de les 15:30 h. Ens veiem allà.