11/7/08

Ajut municipal llibres de text

El 27 de juny l'Ajuntament de Sant Feliu va aprovar els ajuts per a la compra de llibres de text d'aquest any, amb les mateixes condicions que el curs passat. Va destinat a totes les famílies amb fills escolaritzats a qualsevol centre públic o concertat, des de P3 fins a 6è de primària. L'import dels ajuts serà de:

20 euros - educació infantil (P3, P4, P5)
25 euros - educació primària (1r a 6è)

Una de les condicions necessàries per demanar l'ajut és haver fet el pagament dels llibres de text i tenir-ne el comprovant corresponent. I així ho tindrem en compte quan vingueu a recollir els llibres dels vostres fills. Per tant, us farem entrega del rebut corresponent, per a cada lot de llibres. Reviseu que hi sigui i si no, reclameu-lo.

La Junta de l'AMPA creu que aquesta no és la millor manera d'avançar cap a la socialització dels llibres de text, ni cap a la gratuïtat, i que la manera de distribuir l'ajut tampoc no és la més encertada. Tot i això, procurarem que totes les famílies de la nostra escola estiguin en condicions de poder demanar-la.

El termini per sol·licitar-la (l'ajut no és automàtic, cal fer el tràmit pertinent) comença el 15 de juliol i hi ha temps fins al 19 de setembre. Per fer-ho cal tenir un escrit que envia l'Ajuntament amb el codi personal de cada alumne. Si voleu fer el tràmit presencialment, sembla, per la informació que facilita l'Ajuntament, que nomes serà possible la setmana del 21 al 25 de juliol en horari de 10 a 14 h. Els diners no es cobraran fins al novembre.

Trobareu tota la informació a l'adreça: http://www.santfeliu.cat/ajuts/

Per fer el tràmit cal indicar el preu total dels llibres. Si no el recordeu o no el teniu a mà, els podeu consultar punxant aquí. Preus llibres 2008-2009.

Estigueu al tanto i no ho deixeu passar.