4/12/08

Bye bye Shelin


DE LES PARAULES ALS FETS...

De les paraules de la regidora d'Educació i l'alcalde als fets... hi ha una gran diferència. Ni hi ha hagut diàleg, ni tan sols cap trucada per informar de les decisions municipals i encara molt menys promeses complertes.

El canvi de format que prometia la regidora d'Educació respecte a la visita que tots els anys feia el Patge Shelin a les escoles s'ha convertit en un no res. No hi haurà visita. El canvi de format significava, de manera encoberta, una retallada. Una nova retallada. Que cal sumar a la retallada del fanalet del Patge Shelin i el carbó de Reis, el mes d'octubre de piscina, les taules i cadires per a les celebracions de les associacions, el Bagul de la Garsa...

Oficialment s'ha substituït per tres sessions de L'hora del conte que fa la Biblioteca Montserrat Roig, però a la sala d'actes de la Torre del Roser (amb un aforament força limitat, també s'ha de dir). Això sí, en horari extraescolar, a dos quarts de sis de la tarda. Per als alumnes d'Educació Infantil de les escoles públiques significarà que si els pares no els porten a alguna d'aquestes sessions, es quedaran sense veure'l. Una tradició pròpia de Sant Feliu vinguda a menys per estalviar-se quatre euros.

Bye bye Patge Shelin, ara. I després, què més vindrà?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo personalment estic molt indignada. Era un conte molt maco: la carbonet envejosa del patge Shelin perquè era patge reial i ella no (ella només fa carbó)decideix apagar els llums de Sant Feliu perquè els reis passin de llarg i no portin regals als nens i nenes d'aquí. Per això el patge Shelin regala fanalets als infants, perquè il·luminin Sant Feliu i els reis trobin el camí. I de cop i volta res. Hi ha molts infants que no podran veure en Shelin perquè els seus pares no els podran portar i aquesta tradició es perdrà per sempre. Alguna cosa hem de fer perquè això no passi. Posem-nos les piles!

Anònim ha dit...

no pot ser.

gabiponce ha dit...

Enhorabona i gràcies pares i mares per la vostra iniciativa per aconseguir que la tradició del patge Shelin i el seu conte no es perdi! : )
Gabriel Ponce