16/6/09

Comparativa de llibres

Com som conscients del poc temps de què disposem per veure si podem aprofitar els llibres dels amis o dels veïns i a la vegada passar els nostres per tal que tot s'aprofiti, estem elaborant una comparativa de llibres de text.

És a dir, estem ajuntant els documents dels llibres referents a aquest curs amb els dels pròxim, per tal que podeu fer la comparativa dels codis ISBN, any d'edició, editorial... i preu. Veureu la diferència de preu que hi han carregat les editorials.

Aquí teniu la comparativa dels llibres de tercer. Aclariment: tot i que els codis ISBN de l'editorial McMillan Heinemann no coincideixen, el llibre és el mateix. Es veu que aquesta editorial canvia els codis cada any. En gris trobareu marcats els llibres susceptibles de ser reutilitzats.

Comparativa dels llibres de quart.

Comparativa dels llibres de cinquè.

Comparativa dels llibres de sisè.

Recordeu que els llibres de 5è i 6è han canviat tots, en aplicar-se aquest curs els canvis de continguts que marca la LOE. La re utilització no serà possible per al cicle superior. Tot i això farem la comparativa de preus, que han pujat bastant més del que marquen els indicadors macro-econòmics. Les editorials no han aplicat els preus de crisi.