12/9/09

Preus acolliment

Dilluns dia 14 comencem a oferir-vos el servei d'acolliment per als vostres fills. Aquesta és la taula de preus per a aquest curs.


Veureu que hem fet una lleugeríssima apujada, de mig euro en els preus per al primer fill, per equilibrar el pressupost d'aquesta temporada, en què la crisi econòmica seguirà estant molt present. Donat que l'any passat els vam congelar, la pujada en dos anys no arriba al 1%. Els preus per al segon fill els hem mantingut, en atenció a les famílies que més ho necessiten.

Un any més, la Generalitat, a través del Departament d'Educació, ens ha atorgat una subvenció per a l'acolliment matinal. La subvenció ha estat de 2.450 euros, donat que ara per ara omplim dos mòduls (fins a 50 alumnes diaris, de mitjana).

Com ja deveu saber, per justificar la subvenció la Generalitat exigeix, a finals de curs, els noms i cognoms dels alumnes que han utilitzat el servei de forma habitual. Seguint la Llei de Protecció de Dades (llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre), cal que ens autoritzeu a fer-ho. Us podeu descarregar el formulari aquí. N'heu de fer un per a cada fill/a.