10/5/10

El porxo nou, a l'estiu

Les millores que afecten a l'escola es faran aquest estiu

El porxo nou i la millora del sistema de bombeig de les aigües residuals a pou mort es faran aquest estiu, de manera que quan arribi setembre ja s'hagin enllestit i no es produeixi cap interferència amb la rutina del nou curs. Així ho van comunicar ahir els responsables municipals i els de l'empresa constructora, Servial, en una visita a l'escola.


En aquesta reunió es va acabar de parlar de la proposta del Consell Escolar que, a més a més del porxo, inclou una passadís cobert que travessa el pati i comunica amb el gimnàs. El regidor d'Urbanisme, Xavier Alegre, va dir que estudiaria aquesta idea i que donarà una resposta en breu. La proposta de porxo no ha representat cap inconvenient.

Les previsions d'obres contemplen executar aquestes dues obres, el porxo (amb on sense el passadís cobert) i l'afegir una altra màquina de bombeig al pou mort a la vegada que es modifica el llindar de posada en marxa, durant el mes de juliol.


Les obres d'urbanització afectaran al pati de l'escola a finals de maig

D'altra banda, també es va comunicar que es preveu que a partir del 25 de maig, aproximadament, comencin les obres del nou tal·lús del carrer Anselm Clavé. Això vol dir que l'entrada per la porta metàl·lica d'aquest carrer quedarà anul·lada, es retirarà l'actual tanca i s'habilitarà una zona de seguretat dins del pati de l'escola. S'ha intentat dur a terme aquesta part de les obres en el moment que menys molestin al funcionament de l'escola, pensant en el final de curs i que a partir del 7 de juny ja no hi ha classe a la tarda.



La visita va servir també per informar de com queda definitivament el tancament del pati. La modificació feta ara millora molt l'anterior, a criteri de la direcció de l'escola i l'AMPA i per això felicitem la idea de regidoria d'Urbanisme. Tal com està plantejat ara, el tal·lús d'Anselm Clavé queda dins del pati. És a dir, que l'actual tanca del pati s'enretira uns metres més enllà. A més a més, hi haurà una mica de tal·lús al voltant de tot el pati, no només aquesta franja. Això implica també per darrera del gimnàs i davant de la franja del nou hort. Els nous planells delimiten aquesta zona: seran 40 metres de front i 2 metres d'amplada.