29/9/10

Seguiment vaga general

Poca assistències d'alumnes

Tal com es pot apreciar a la fotografia, feta a la sortida del migdia, l'afluència d'alumnes a la nostra escola ha estat molt escassa. De les classes en les quals la mestra ha fet vaga, només 4 alumnes s'han presentat a l'aula, mentre que dels altres grups, els que sí podien fer classe perquè la tutora no ha fet vaga, l'assistència ha fluctuat entre 7 i 12 alumnes (23-50%).


Per tant, segons ha informat l'equip directiu, la majoria d'alumnes ha pogut repassar matèria, gaudir d'una bona estona d'esbarjo, anar a l'aula d'ordinadors...



A Catalunya, els mitjans informen que la indústria pràcticament ha parat tota, els serveis mínims del transport s'han respectat i només citen com a destacables els incidents a la Plaça Catalunya, a Barcelona, on ha  cremat un cotxe policial després d'un enfrontament amb encaputxats. El petit comerç ha fet un seguiment desigual, forçat a vegades per l'acció dels piquets.



Els sindicats xifren el seguiment en un 70%, fixant-se sobre tot en les dades de la indústria, mentre que el govern el minimitza. Dades més objectives per fer-se una idea del seguiment global diuen que el consum energètic ha disminuït un 17% i el trànsit a les carreteres un 30%.


Més informació: El Periódico, Público, La Razón, Avui, 3cat24.cat.