15/12/11

Campanya de recollida de joguines

Cap infant sense joguines

El 17 de desembre comença una nova edició de la campanya municipal de recollida de joguines 'Cap infant sense joguines', que s'estendrà fins al 4 de gener. El dissabte, a les 17 h, es farà a la Sala Ibèria el Festival de recollida de joguines per recaptar fons i joguines noves per als infants de les famílies sense recursos de la ciutat. El Festival comptarà amb l'actuació de diferents grups i entitats locals que posaran la nota festiva a la celebració. Entre ells, el grup de tabals de la nostra escola i les participants de l'extraescolar Espriu Rock.

Les aportacions de joguines noves es poden fer fins al 4 de gener, de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i dissabtes i diumenges, de 10 a 13 h, al Casal Municipal de la Gent Gran (c/ Pi i Margall, 43) i a la seu de la Creu Roja (c/ Ramon i Cajal, s/n).

A més, les entitats i particulars que ho desitgin poden fer aportacions econòmiques al compte corrent 2013 0094 50 0200267702. Els diners recaptats seran donats als Serveis Socials de l'Ajuntament per a l'adquisició de joguines, roba, sabates i material escolar per als infants de les famílies sense recursos de la ciutat.

Us animem a col·laborar-hi!

La campanya 'Cap infant sense joguines' està organitzada per l'Ajuntament de Sant Feliu i l'Assemblea Local de la Creu Roja, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Llorenç, la Parròquia de Sant Joan Baptista, el Voluntariat de Sant Feliu, l'Esplai Sant Llorenç i l'AFAP.