1/12/11

Resum assemblees

Canvi de presidència i pressupost ajustat per a aquest curs

Oriol Homar és el nou president de l’Associació de Mares i Pares de l’escola Salvador Espriu. Quico Sánchez passa a ser-ne vocal, es seguirà encarregant o supervisant les comissions de Carnaval i de l’Espriueta i deixarà la Junta el mes de juny quan deixi de tenir fills a l’escola. Noèlia Fontana seguirà exercint de vicepresidenta, al costat de Marta Dapena (secretària), Mònica Illescas (tresorera), Toni Mena, Fina Romero, Mª Carme Murcia (vocals), als quals s’hi afegeix Isabel Pièdrola.

L’assemblea del 24 de novembre va constar de dues convocatòries. La primera, de carácter extraordinari, va servir per actualitzar els estatuts a la normativa actual. En concret es van modificar els articles que fan referència als objectius de l’associació i s’hi van aferir algunes possibilitats no contemplades fins ara i que hi ha de constar específicament per estar exempts d’IVA. També es va actualitzar l’article que fa referència a la promoció i pràctica de l’esport que ens exigeix el Pla Català de l’Esport. I a més a més es va aprofitar per actualitzar les dades dels membres de la Junta i el canvi oficial de nom a “Associació de Mares i Pares de l’escola Salvador Espriu”.


La segona, de carácter ordinari, va fer un repàs al que ha estat el curs 2010-2011 i el que es preveu que sigui el 2011-2012. Pel que fa al curs passat, els comptes presentats per la tresorera i comptable, Mònica Illescas, revelen un resultat positiu de 3.831,71 €, aconseguit gràcies, entre d’altres factors, a l’aportació de l’Ajuntament per fer l’Espriueta, els dos premis de Carnaval i el bon funcionament global de les extraescolars i la venda de llibres de text.

Per a aquest curs, les cifres previstes d’ingressos baixen un 18% per la qual cosa s’ha ajustat la partida de despeses en la mesura del possible sense fer-ho recaure sobre les famílies. El pressupost preveu pèrdues, però inferiors als guanys del curs passat, de manera que el romanent de caixa es situaria en una quantitat encara superior a la de fa dos anys i que permet sobradament el funcionament de l’assocació mes a mes. Amb tot, s’ajustaran les despeses d’extraescolars i es tancaran els grups sense un mínim de gent apuntada; es cobrarà una quota a les famílies que vulguin participar de la rua de Carnaval per cobrir les despeses comunes més importants (carrossa, la Tina, la María Luque...) de manera que l’aportació de l’AMPA no es dispari; i s’ajustaran al màxim les despeses de la festa i sopar de fi de curs.

Quant a l’organització interna, es va destacar la bona acollida que va tenir la crida feta a principis de curs, que ha fet que s’hagi apuntat força gent a les comissions de treball. Si esteu interessats en col·laborar-hi només ens ho heu de dir.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Oriol, us desitjo que tingueu molta sort amb la nova junta.
La veritat es que el "kiko" i els seus equips han posat el llistó molt alt.
Aixó ens demostra que amb ganes i implicació amb l'educació dels nostres fills es podem fer moltes coses.
Animeu-vos i colaboreu!!!!!

Per ultim, podem saber en que s'ha gastat el romanent que va quedar de la gestió del mejador quan es va fer l'ultim canvi de gestió?