14/2/12

Ja ha arribat en Carnestoltes

Sóc en Carnestoltes,
el rei dels poca-soltes,
i ara que ja he arribat
la diversió ha començat

En Carnestoltes ha arribat a l'escola, amb el seu pregó de festa i xerinola. I, per anar-nos ambientant a mida que l'últim dia va arribant, el Carnestoltes diu que:

Dimecres
Si us agrada ser esbojarrats,
feu-vos un petinat ben extremat
Dijous
De color blau vestireu
i el mar semblareu
Divendres
Un collaret portareu,
al qual motius marins afegireu


Rua de Carnaval
Divendres dia 17 a la tarda, al pati de l'escola, es farà la tradicional Rua per classes. Els pares i mares que hi vulgueu assistir podreu entrar per la reixa del pati a partir de les 15,15 h.

Un cop finalitzada la rua, els pares i mares de l'escola convidem els/les alumnes a berenar, com és tradició dels altres anys. Calen voluntaris/es per estar-se a taules de cada curs i anar repartint amb ordre. Calen dues persones per curs. Abans que comenci l'espectacle al pati, aquest grup de pares/mares prepara les taules, ensaïmades i begudes. I en acabat, les recullen. Anar disfressat o no és optatiu.

Aquest any, el Carnaval girarà al voltant d'el mar.

Nota de menjador
Els alumnes que es queden a dinar a l'escola hauran de portar la disfressa al matí, en una bossa marcada amb el seu nom.

Recordeu que els pares i mares NO poden venir a disfressar els seus fills i filles al migdia: les monitores seran les encarregades de fer-ho amb l'ajuda de les delegades de classe.