10/5/12

Canvi de presidència a la FaPaC

Àlex Castillo, nou president

Imma Fuyà ha deixat la presidència de la FaPaC per motius personals després de més d'un any en el càrrec. La Junta General, celebrada dissabte 5 de maig, va nomenar com a nou president Àlex Castillo, fins ara vicepresident, i Laura Colls, nova vicepresidenta. Fuyà continuarà la seva activitat com a vocal de la Junta General des d'on col·laborarà amb la federació en la defensa de l'educació pública.

La Junta agraeix, en una carta pública, la dedicació i esforç d'Imma Fuyà durant aquest temps i entén la seva decisió, ja que el treball voluntari de qualsevol membre pot estar sotmès a canvis en la vida personal i laboral que poden afectar la seva disponibilitat i capacitat de treball a la federació.

Castillo és pare de dos fills de 10 i 12 anys, que estudien 4t de Primària i 1r d'ESO, respectivament. Amb una dilatada experiència en el món associatiu i en temes educatius, té una gran sensibilitat en la lluita contra les desigualtats educatives i socials. Ha estat impulsor del projecte Tothom a l'AMPA de la federació. Veure guia Tothom a l'AMPA (pdf, 745 kb)